Template pagina

  • Competitive prices
  • Flexible service
  • Worldwide shipping
Aanvoer, doorvoer en distributie vereisen een perfecte logistiek. Vanuit onze opslag- en distributiecentra verzorgen wij het transport door heel Europa en vindt ook de groepage voor de export overzee plaats. In nauwe samenwerking met onze distributie centra zorgen wij voor een snelleen flexibele afhandeling van onze dagelijkse stroom order.
ISO Certificering

Dit is de tweede heading van de pagina

De opslag van de grondstoffen is gelegen dicht bij de haven van Rotterdam waar het gros van de grondstoffen van WTC Products binnenkomen. Karl Rapp is een flexibele opslaglocatie met alle benodigde certificaten waardoor we snel onze klanten kunnen beleveren. Het is ook mogelijk voor klanten om zelf op te halen bij Karl Rapp waarbij de neutraliteit voor de klant in acht wordt genomen.

Questions about a product, we are happy to help!

ISO Certificering

Dit is de derde heading van de pagina

WTC Products werkt nauw samen met nog een opslaglocatie / transporteur gelegen meer centraal in Nederland. Hier slaat WTC Products een deel van de levensmiddelgrondstoffen op zoals gluten en verschillende soorten zetmeel. Ook deze loods is flexibel en tevens redelijk centraal gelegen zodat er snel geschakeld kan worden bij specifieke vragen van klanten.

Our top products

Raw materials for BIO foods

Technical raw materials

Liquids

Raw materials for food

Pharmaceutical raw materials

Conventional Foodstuffs

W.T.C. Products B.V.